Güzeltepe Spor Sahası

Eyüpsultan Belediyesi, Güzeltepe Spor Sahası, saha yanında bulunan basketbol sahası ve parkta, bakım, onarım ve yenileme çalışmaları yapıyor.

Eyüpsultan Belediye Başkanı Deniz Köken de sık sık bölgeye giderek yapılan çalışmaları inceliyor, hangi aşamaya gelindiği ve devam eden süreçte ne gibi işlemler yapılacağı ile ilgili bilgi alıyor.

Bu arada sık sık bölgede vatandaşlarla da görüşen Başkan Deniz Köken onların da taleplerini dinliyor.

Devam eden çalışmalarda Güzeltepe Spor Sahası, Eyüpsultan Belediyesi ekipleri tarafından en ince ayrıntısına kadar, büyük bir titizlikle yenilenecek.

5 BİN 450 METREKARELİK SAHA ZEMİNİ YENİLENİYOR

Çalışmalar kapsamında, sahanın 5 bin 450 metrekarelik alana sahip zemini yenileniyor. Saha çevresinde bulunan 700 metrekarelik tel örgüler değiştirildi. Yedek oyuncu kulübeleri ve tribünler de yine çalışmalar kapsamında yenilendi.

Sahanın yönetim binası ve soyunma odalarında bakım çalışmaları yapılıyor.

BASKETBOL SAHASI YENİLENDİ

Sahanın yanında bulunan basketbol sahasında bakım onarım çalışmaları yapıldı ve tel örgüleri yenilendi.

Bu arada yine sahanın yanında bulunan parka ise 400 metrelik bir yürüyüş yolu yapılacak. Park içerisinde bulunan spor gurupları tamamen yenilendi. Çocuk oyun alanı da en kısa sürede yenilenecek.